Només per agrupar les teves assegurances a CaixaBank, et beneficiaràs d'avantatges exclusius. Una solució que t'aportarà més flexibilitat i comoditat, perquè podràs afegir assegurances al teu pack quan vulguis i obtenir més control de la despesa.

Tot el que calgui per protegir el més important

Amb el Pack Family Seguros1 protegiràs de manera més còmoda i senzilla el que més t'importa: la família, la llar, la salut... Aquest pack et permet agrupar les assegurances i gaudir de:

Pagament mensual sense cost addicional.

Podràs incloure les assegurances de fins a 5 titulars1 i unificar-les totes en un sol pack.

Gestió unificada i pròxima a través d'un telèfon únic d'atenció i també a la teva oficina habitual.

Afegir assegurances al Pack Family Assegurances quan vulguis.

Obtenir avantatges exclusius per fidelització a partir del primer any.

Controlar millor la despesa en tenir totes les teves assegurances agrupades.

Agrupa les teves assegurances per a una protecció completa

Posem a la teva disposició solucions asseguradores que et proporcionaran la protecció que necessites en qualsevol moment i situació, com ara:

  • Assegurances de la llar: Perquè estiguis protegit tant dins com fora de casa teva amb àmplies cobertures per danys per aigua i danys al continent, entre molts més.
  • Assegurances de cotxe: Perquè condueixis sempre tranquil, tant al cotxe com a la moto, amb cobertures completes que et protegiran davant qualsevol imprevist a la carretera.
  • Assegurances de salut: Perquè la salut és el primer, t'oferim la nostra àmplia gamma d'assegurances de salut perquè escullis la que millor s'adapti a les teves necessitats.
  • Assegurança d'accidents: proporciona tranquil·litat als teus en cas de defunció o invalidesa absoluta i permanent a conseqüència d'un accident. I en cas d'accident de circulació, fins al doble de capital assegurat.
  • Assegurança de decessos: Allibera la teva família de gestions i despeses en el moment de la defunció d'un ésser estimat, amb completes cobertures funeràries i suport emocional per a tu i la teva família.
  • Assegurança de mascotes: protecció per al teu gos o gat amb completes cobertures i pràctics serveis per al seu benestar, sense diferències de preu per edat o raça. 
  • Assegurança d'electrodomèstics: una solució de reparació per al conjunt dels electrodomèstics o béns d'oci dels habitatges.
  • Assegurança de protecció jurídica: professionals a la teva disposició que t'assessoraran sobre els teus drets i els de la teva família en cas d'haver d'afrontar un conflicte d'interessos amb terceres persones o entitats.

Més informació sobre els descomptes de fidelització