Aquí tens informació important sobre les característiques de les targetes adquirides a CaixaBank i la seva operativa.

 • Qui pot tenir una targeta?

  Les persones de més de 18 anys poden demanar i contractar targetes per internet i Banca digital CaixaBankNow.

  Les targetes s’emeten sempre a nom d’una persona. La persona que contracta el servei de targetes pot demanar l’emissió de targetes per a ella i per a altres persones. Per exemple, un pare pot tenir associades al seu contracte les targetes dels fills.

 • Càrrec i liquidació d’operacions.

  • Targetes de dèbit: la liquidació i el càrrec al dipòsit d’estalvi es fa en el mateix moment de la compra al comerç.
  • Targetes de crèdit setmanal: les operacions es liquiden setmanalment. Les compres fetes de dilluns a diumenge es carreguen al dipòsit d’estalvi el dimecres de la setmana següent.
  • Targetes de crèdit mensual: les operacions es liquiden mensualment. El període de liquidació comprèn del dia 22 d’un mes al 21 del mes següent. El càrrec es fa el dia 1 del tercer mes. Per exemple, les operacions fetes entre el 22 de maig i el 21 de juny es carreguen al dipòsit d’estalvi el dia 1 de juliol. A més, amb la targeta de crèdit mensual pots finançar el pagament de les compres que hagis fet.
 • Consulta d’operacions.

  Pots consultar en qualsevol moment les compres fetes amb la targeta a través de la teva banca digital CaixaBankNow i els caixers automàtics.

  • Targetes de dèbit: les operacions queden reflectides una per una a l’extracte del compte associat a la targeta en el moment de la compra.
  • Targetes de crèdit setmanal: les operacions queden anotades una per una a l’extracte del compte associat cada dimecres, ordenades per la data en la qual s’ha fet l’operació.
  • Targetes de crèdit mensual: el client rep, per carta o bé a través de la seva banca digital CaixaBankNow, un extracte de liquidació amb el detall de les operacions fetes. Al compte apareix un únic càrrec per l’import total de les operacions. Si has fet menys de dues operacions, les compres es detallen al compte d’estalvi i no s’envia extracte per correu postal. Es poden consultar per Banca digital CaixaBankNow.
 • Caducitat de la targeta.

  Totes les targetes s’emeten amb una data de caducitat. Almenys 30 dies abans de la data de caducitat de la targeta, te’n lliurarem una de nova perquè hi continuïs operant amb tota la normalitat.

 • Viatjar amb targetes.

  És recomanable viatjar sempre amb més d’una targeta i de diferents marques, per exemple Visa, MasterCard o American Express, per evitar problemes de cobertura.

  Informa’t de la nostra àmplia gamma de targetes.

  En cas de pèrdua o robatori, truca immediatament al 93 887 25 25 o al 900 40 40 90.

 • Personalitzar la targeta.

  Amb les targetes adquirides a CaixaBank pots dur a les butxaques les teves fotos preferides. Només ho has de demanar a través de la teva banca digital CaixaBankNow.

  Consulta aquí com pots personalitzar les targetes.

  També hi pots incloure una foto de carnet teva per a més seguretat.

 • Vols més targetes? Tàndem de Targetes.

  Només pel fet de ser titular d’una targeta adquirida a CaixaBank pots disposar de fins a 3 targetes addicionals a les que ja tinguis, amb diferents imatges de la Col·lecció targetes adquirides a CaixaBank, perquè puguis triar en qualsevol moment la targeta que vols fer servir. Totes les targetes addicionals (Tàndem1) tenen les mateixes prestacions que la targeta de la qual disposis i estan vinculades al mateix compte corrent. El primer any, les targetes són gratuïtes si les demanes pel web o Banca digital CaixaBankNow, i els anys següents només pagues 3 euros.

  Demana ara el Tàndem de targetes des de la teva banca digital CaixaBankNow.

1. El Tàndem només està disponible per a targetes de la modalitat Visa Or, Visa Classic, Visa Electron i Visa Estrella. Si es dóna de baixa la targeta principal del contracte, la primera targeta addicional (Tàndem) passa a ser la targeta principal del contracte, amb un preu de quota estàndard.