A través de CaixaBankNow, al vostre ordinador o mòbil, posem a la vostra disposició diferents opcions perquè pugueu decidir on i quan utilitzeu les targetes amb un simple clic, perquè tingueu el control i la màxima seguretat en tots els mitjans de pagament.

Control d'ús 

Accediu a l'opció de “Control d'ús” i trieu activar o desactivar temporalment operatives com les compres a internet, a l'estranger, en oci per a majors de 18 anys, en aerolínies, en hotels o en gasolineres o la retirada d'efectiu en caixers. És igual si es tracta de la targeta física, o si la teniu descarregada al mòbil o al rellotge, podeu configurar al vostre gust els usos de cadascuna d'aquestes.

Com podeu accedir a l'opció de “Control d'ús”?

Des de CaixaBankNow web, accediu a “Les meves targetes”, seleccioneu la targeta que vulgueu restringir i al menú “Consultes i Gestions” trobareu “Control d'ús”.

Des de CaixaBankNow app, accediu a “Les meves targetes”, seleccioneu la targeta que vulgueu restringir i al menú “Consultes i Gestions” trobareu “Control d'ús”.

Bloqueig temporal

A més, podeu “apagar” de forma temporal i reversible la vostra targeta. Us recomanem aquesta opció si no sabeu on teniu la targeta o si no la utilitzareu durant un temps. De la mateixa manera podeu “encendre-la” de manera instantània quan ho decidiu.

Com podeu accedir a l'opció de “Bloqueig temporal”?

Des de CaixaBankNow app, accediu a “Les meves targetes”, seleccioneu la targeta que vulgueu bloquejar i al menú opcions accediu a “Bloquejar targeta” i seleccioneu “Temporal”.

Bloqueig permanent (baixa)

També podeu bloquejar de manera permanent la targeta en aquells casos que l'hàgiu perdut o us l'hagin robat.

Com podeu accedir a l'opció de “Bloqueig permanent”?

Des de CaixaBankNow web, accediu a “Les meves targetes”, seleccioneu la targeta que vulgueu restringir i al menú “Consultes i Gestions” trobareu “Bloquejar targeta”.

Des de CaixaBankNow app, accediu a “Les meves targetes”, seleccioneu la targeta que vulgueu bloquejar i al menú opcions accediu a “Bloquejar targeta” i seleccioneu “Baixa definitiva” o “Permanent (baixa)”.Consulteu aquí com podeu accedir a les diferents opcions:

Des d'Android:

Des d'IOS: