Coneix totes les modalitats de targetes

  • Coneix tots els avantatges exclusius amb les targetes per a empreses que t'oferim des de CaixaBank.
  • Si ets autònom, tens una empresa o pertanys a un col·lectiu, coneix la gran varietat de targetes que t'oferim.

Des de CaixaBank, posem a la teva disposició una targeta de crèdit corporativa que facilita la gestió dels pagaments que fan els empleats de la teva empresa.

Per facilitar al màxim l'elecció de la targeta adequada en cada cas, des de CaixaBank posem a la teva disposició diversos tipus de targetes pensades per treure tot el partit dels pagaments a la teva empresa.Targetes de crèdit

Es tracta de les targetes ideals per a empreses i autònoms, per afrontar les despeses professionals i dels seus empleats.

- En el cas de les Empreses, s'assigna una línia de crèdit mensual a l'empresa i un límit de crèdit personalitzable per cada targeta, i d'aquest es resta l'import de cada operació feta amb la targeta. El crèdit es carrega mensualment al compte d'estalvi associat a la targeta.

- En el cas dels Autònoms, s'assigna una línia de crèdit al client, que pot triar la forma de pagament que més s'adapti a les seves necessitats gràcies a la flexibilitat de la targeta MyCard.

MasterCard Corporate Solred1 

MasterCard World Corporate Solred1

Via-T Bip & Drive1

MyCard Negocis1Targetes de prepagament

Una targeta de prepagament és una targeta en què s'anticipa l'import del consum que s'hi fa. S'efectua una càrrega de diners a la targeta i poden fer-se operacions fins que s'esgoti l'import carregat.

Visa Prepagament Restaurant 2

Visa Prepagament Transport 2

Visa Prepagament Empresa 2

Targetes regal 2