Posem a la teva disposició solucions avançades perquè puguis realitzar els cobraments als teus clients fàcilment. Gràcies a la nostra última tecnologia, el teu TPV podrà fer molt més que cobrar.

Avantatges en els cobraments amb targeta a la teva botiga física

 • Solucions que s’adapten a les necessitats del teu negoci: TPV fixos, TPV amb mobilitat, TPV per als teus desplaçaments…
 • Àmplia acceptació de targetes i altres mitjans de pagament amb tecnologia contactless, com ara el mòbil i les polseres.
 • Abonament de les teves vendes abans de les 8 hores del dia següent, tots els dies de la setmana.
 • Assistència telefònica especialitzada les 24 h amb servei els 365 dies de l’any, i solució d’avaries en menys de 24 hores els dies laborables.

Tarifes competitives per al teu TPV

 • Gaudeix d’una tarifa de descompte i manteniment adaptada al teu negoci.

TPV Tablet, la millor solució per a gestionar el teu negoci

Una solució integral amb tot el necessari per millorar la gestió del teu negoci. Posem a la teva disposició el programari de gestió, amb multitud de funcionalitat àgils i dinàmiques, i l’equip del punt de venda amb tots els elements necessaris per cobrar amb targeta i en efectiu en funció del teu tipus de negoci.

 • Software de gestió (vendes amb targeta i efectiu, tiquets, factures, existències, estadístiques, proveïdors,…)
 • Hardware (pantalla tàctil, impressora i calaix d’efectiu)
 • Lector de targetes per al cobrament integrat amb targetes de crèdit i dèbit

Impulsa el teu negoci cap a la digitalització i amplia els teus canals de venda

 • Addon Payments

  Si tens el teu web, CyberPac o Addon Payments és la millor solució per acceptar pagaments a la teva botiga online de manera senzilla i segura.

 • Social Commerce

  Si no tens web, però vols realitzar vendes online a través de les xarxes socials i WhatsApp, et presentem SocialCommerce.

Coneix tots els nostres serveis per fer créixer el teu negoci

Commerce Analytics
La solució que t’ajuda a identificar noves oportunitats de negoci, prendre millors decisions i incrementar les teves vendes, gràcies a les analítiques que facilita.

Multidivisa
Permet als teu clients estrangers pagar en la seva pròpia moneda les compres realitzades amb targeta i obtén ingressos addicionals per cada operació.

Pagament fraccionat
Incrementa les vendes fraccionant el pagament de les compres dels teus clients amb targetes de crèdit de CaixaBank en el mateix moment de la venda, sense càrrecs addicionals per a ells ni cap risc per a tu.

TaxFree
Rep ingressos extra facilitant als teus clients extracomunitaris la recuperació de l’IVA de les seves compres.