Sessions In-Company. Amplia els teus coneixements en comerç exterior. Formació gratuïta adaptada a la teva empresa. Objectiu internacionalització: t'acompanyem en el teu procés- Diagnostiquem: les necessitats de formació de la teva empresa. Dissenyem: un itinerari formatiu. Formem: els teus equips tant presencialment com per videoconferència a través de la nostra extensa xarxa d'especialistes. Adaptem: les solucions financeres més adequades. Acompanyem: en mercats de destinació a través de la nostra extensa xarxa internacional. Suma't a les + de 1.300 h d'assessorament i + de 650 sessions l'any. Per a més informació contacta amb el teu gestor especialista en comerç exterior. CaixaBank Export.

Amplia els teus coneixements en Comerç Exterior

A l’hora d’encarar mercats nous, la informació que l’empresa tingui sobre aquests mercats és clau per a l’èxit.

Per fer-ho, oferim assessorament a la teva empresa i, si cal, formació del personal, tant del departament financer com del comercial i el logístic. Els nostres especialistes de comerç exterior, i fins i tot els nostres directors de producte, s’encarreguen d’aquesta formació, a la teva oficina o, si ho prefereixes, de manera virtual (videoconferència).

Adaptem la nostra formació a les teves necessitats. Hi ha mercats que suposen més risc que altres, per la qual cosa cal valorar en cada cas la millor alternativa. Disposem de diversos mitjans de pagament, des dels més simples, adequats a països desenvolupats, fins als més complexos, vàlids per a tots els països, tot i que potser més freqüents en aquells en via de desenvolupament o amb requisits legals locals que exigeixen operativa documentària.

Les sessions a l’empresa són un servei amb molta demanda, que ens diferencia de la competència i aferma la nostra raó de ser: la proximitat i l’especialització en el suport a la internacionalització de les empreses.

Durant el 2017 vam impartir més de 500 sessions a l’empresa, més de 1.000 hores en assessorament sobre mitjans de cobrament i pagament, avals i garanties internacionals, divisa i operativa de comerç exterior a través de banca online, entre d’altres.