Pots enviar els teus pagaments a l'exterior de forma immediata per banca digital CaixaBankNow o també des de l'oficina, ja que disposem de connexió directa i instantània amb una àmplia xarxa de corresponsals estrangers (a través de SWIFT i dels sistemes TARGET, EBA, etc.).
Ara, nou servei: transferències instantànies d'abonament immediat, en menys de 20 segons. Pots ordenar pagaments de fins a 15.000 euros a comptes de tot Europa*, amb confirmació instantània que els diners s'han abonat al compte del destinatari. Igualment, pots rebre les transferències de manera immediata.

* Servei disponible per a transferències en euros a / de bancs ubicats dins de la Zona SEPA adaptats tecnològicament a aquest nou sistema

Avantatges de les transferències internacionals de CaixaBank

  • Disponibilitat: possibilitat d'enviament per banca digital CaixaBankNow les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.
  • Rapidesa: oferim sortida immediata o abonament instantani de la transferència, sempre que sigui possible.
  • Seguretat: amb la garantia CaixaBankProtect
  • Diversitat de bancs destí: pots enviar la transferència a una gran quantitat de destins gràcies a l'extensió de la nostra xarxa de corresponsals estrangers.
  • Divises: pots enviar les teves transferències directament en la divisa del país destí i així sabràs per endavant el canvi aplicat, no patiràs recàrrecs deguts a la fluctuació de la divisa entre la data d'enviament i la de recepció i evitaràs possibles costos de conversió en el banc destí.
  • Serveis especials per a empreses: la teva empresa podrà finançar el pagament de les transferències internacionals en euros o en qualsevol de les divises cotitzades* amb càrrec a la línia de riscos de comerç exterior de l'empresa, així com aplicar una cobertura de canvi ja contractada.
  • Avançament de la data valor: Si la data i hora d'enviament de la transferència ho permeten, es podrà avançar la data valor de l'abonament en destí: entre Dia (de l'enviament), Dia més 1 i Dia més 2.
  • Enviament de correus electrònics: pots avisar el beneficiari de la transferència que aquesta s'ha enviat correctament.
  • Justificant de recepció: tens l'opció de rebre el missatge SWIFT MT011 de justificant que la transferència s'ha lliurat al banc de destí.