wivai-logo

Entra en acció al
Marvel Avengers Campus1


El Gran Final del 30è Aniversari és encara més èpic

Finançament al 0 % TAE2 fins a 20 mesos
i amb cancel·lació flexible3

Ho vols? Ho tens!

BENVINGUT A L'UNIVERS MARVEL

Cridant tots els superherois…! Reclutes, formeu files i prepareu-vos per assaltar la nova Terra del Parc Walt Disney Studios i ajudar els Venjadors amb les missions més èpiques de MARVEL!

 • NOVES EXPERIÈNCIES ÈPIQUES!

  Prepara't per a la teva pròxima missió superpoderosa a Avengers Assemble: Flight Force i Spider-Man W.E.B. Adventure. Atrapa amb teranyina els Spider-Bots o salva la galàxia juntament amb Iron Man i la Capitana Marvel.

 • VIU L'ACCIÓ DE L'UNIVERS MARVEL

  Els superherois poden aparèixer en qualsevol moment i reclutar-te per a una nova missió èpica. A més, podràs conèixer els teus superherois favorits al Hero Training Center.

 • EQUIPA'T I REPOSA FORCES PER A LA MISSIÓ

  Recull l'equipament per a la teva missió amb productes exclusius a Mission Equipment i assaboreix delícies d'herois als restaurants PYM Kitchen i Stark Factory.

EL GRAN FINAL DEL 30È ANIVERSARI

Un esdeveniment espectacular que acaba el 30 de setembre de 2023.
Prepara't per a una cosa encara més màgica i més èpica amb les celebracions del 30è aniversari, i sorprèn-te amb el retorn d'espectacles entranyables i l'estrena d'altres de nous.

Viu una cosa extraordinària!

 • TORNA DISNEY DREAMS®!

  El 12 d'abril va tornar el guardonat espectacle nocturn! Deixa't guiar per l'ombra de Peter Pan en un recorregut per clàssics Disney.

 • TORNA UN CLÀSSIC!

  Fes un viatge al voltant del món mentre cantes la cançó de l'entranyable atracció "It’s a small world", que va reobrir les portes el 5 de maig de 2023.

 • TOGETHER: A PIXAR MUSICAL ADVENTURE

  Nou espectacle teatral en què acompanyaràs els personatges Pixar en un viatge emocionant. A partir del 15 de juliol del 2023 al Parc Walt Disney Studios®.

Hotels Disney®

Viu una estada màgica allotjant-te en un dels Hotels Disney®.

RESERVA UNA ESTADA ÈPICA A DISNEY HOTEL NEW YORK - THE ART OF MARVEL:

Més que un hotel, és una galeria d'art de Marvel. Inspirat en el modern estil de Manhattan, aquest renovat hotel de 4 estrelles és el primer del món dedicat a l'art de Marvel, comptant amb més de 350 obres d'artistes internacionals.