Coneix els avantatges de MyCard Negocis

Gaudeix de promocions exclusives per al teu negoci juntament amb els avantatges de MyCard*

Solicitar tarjeta

 • 2 % en carburant

  Fer benzina et sortirà més barat, descompte1 d'un 2 % en carburant en estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor.

 • VIA-T gratuït

  Un VIA-T2 gratuït amb quota d'alta i manteniment gratuïts si tens domiciliades les assegurances socials d'autònoms a CaixaBank. Consulta la llista de pàrquings i peatges disponible aquí.

 • Factura mensual

  Factura mensual amb el detall de les operacions fetes a les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor, el desglossament de l'IVA i els litres de combustible consumits.

 • Quota gratuïta

  Quota3 de manteniment gratuït el primer any i els següents, si factures en compres un mínim de 2.000 € anuals o si es fracciona. També és gratuïta si la targeta s'associa al Compte Negoci.

 • CaixaBank Protect®

  Rebràs un SMS informatiu per cada operació que facis i, a més, t'informarà del saldo disponible a la targeta.

 • Assegurances gratuïtes

  Assegurança4 d'accidents en viatges (fins a 300.000 euros).

 • Pagament flexible

  Pots pagar les compres en còmodes quotes, adaptades a les teves necessitats.

 • Paga des del teu mòbil

  Pots afegir la MyCard Negocis a CaixaBankNow i pagar des del mòbil.

Amb MyCard tot són avantatges

Les teves compres al dia

Les compres es carregaran al teu compte 48 hores després de la confirmació o a final de mes, per això no has de pagar costos, ni interessos

Gestiona les teves compres amb facilitat

Pots veure les compres en temps real, saber en qualsevol moment quan es carregaran i conèixer sempre el saldo que et queda al compte

Compra el que vulguis i paga-ho com vulguis

Et permet fraccionar les operacions superiors a 40 € (entre 2 i 12 mesos), i per a compres superiors a 600 € també 15, 18, 21 i 24 mesos5

Ves més enllà del límit de crèdit de la targeta

Amb la modalitat de pagament a 2 dies, si consumeixes el límit de crèdit disponible pots seguir fent compres per valor de fins a 3.000 €6

Recupera compres que ja has pagat

Amb la targeta de crèdit MyCard Negocis* pots fraccionar en còmodes terminis també les compres del mes que ja estiguin liquidades 

  

Feta 100 % de plàstic reciclat, perquè cada gest compta 

A CaixaBank apostem per fer una Banca Socialment Responsable reafirmant el nostre compromís amb la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, duent a terme diferents iniciatives com ara la nova MyCard Negocis, feta 100 % de plàstic reciclat. Amb aquesta targeta gaudiràs de tots els avantatges i, a més, estaràs donant suport al planeta.

Publicitat de: emissió i manteniment de la targeta de crèdit MyCard Negocis

1. Descomptes aplicables a les operacions que es facin en estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor i només en terminals Solred (TPV Solred). Els descomptes s’apliquen directament a l’import que es liquida a la targeta.

2. Quota d'alta i manteniment del Via-T gratuïts per a persones físiques pel fet ser titular d'aquesta targeta i tenir domiciliat prèviament el pagament de les assegurances socials d'autònoms a CaixaBank.

3. La quota de manteniment del primer any és gratuïta. Per als següents anys també és gratuïta si factures en compres un mínim de 2.000 euros anuals. En el cas que no compleixis les condicions, la quota de manteniment serà de 33 €/any.

4. Assegurança de SegurCaixa Adeslas, S.A. de Seguros y Reaseguros. Caixabank, S.A., operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, S.A.U. i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-28011864 i amb domicili al Paseo de la Castellana, 259-C, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. CIF A-28011864.

5. La modalitat de pagament fraccionat consisteix a pagar amb interessos la compra en el termini que triïs entre 2 i 12 mesos. L'import mínim de la compra és de 40 € i el màxim és l'import disponible fins al límit de crèdit de la teva targeta. Exemple representatiu calculat per a una compra de 1.500 € (import total del crèdit) fraccionada amb la targeta a 12 mesos: TAE 22,42 %. TIN 20,40 %. Import total degut: 1.670,88 €. Cost total del crèdit (pagament d'interessos): 170,88 €. Import de les quotes mensuals: 12 quotes de 139,24 €. Sistema d'amortització francès.

6. Sempre que tinguis saldo al compte associat per cobrir les operacions pendents de liquidar.

*Targeta emesa per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU, amb NIF A-08980153 i inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 8776. CaixaBank, S.A. actua com a entitat agent de l'emissora de la targeta. El sistema de protecció de fons de clients usuaris de serveis de pagament escollit per CaixaBank Payments & Consumer és el dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A. La concessió de la targeta de crèdit està subjecta a l'anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U.


NRI: 20998-2022-05555