Suma estalvi sense restar protecció

La importància de protegir la teva empresa

Perquè saps la importància de protegir la teva empresa, i el necessari que és fer-ho amb assegurances que s'adaptin a la teva activitat, dimensió i moment, volem no només oferir-te aquells que encaixin en el que cerques, sinó també proporcionar-te un avantatge diferencial: una promoció amb què obtenir un important estalvi

Promoció abonament en compte

Del 16-5-2022 al 29-7-2022 els clients persones jurídiques que tingueu contractat o contracteu una assegurança de salut, podreu obtenir un 5 % d'abonament en compte1 en contractar una assegurança de negoci, d'indústria i/o de responsabilitat civil en promoció.

En què consisteix la promoció?

Assegurança de salut

5% d'abonament en compte

Accedeix a CaixaBankNow per beneficiar-te de les promocions d'assegurances actives

Coneixes MyBox Negoci i SegurCaixa Indústria?

MyBox Negoci3

Gaudeix 3 anys del mateix preu mensual amb avantatges exclusius.

Disposaràs d'una àmplia cobertura davant possibles danys produïts pels sinistres més habituals en el teu negoci. És una assegurança que s'adapta a diferents activitats, tant si és un establiment especialitzat en la compra i venda de béns i serveis, d'emmagatzematge o un petit taller. Comptaràs amb completes cobertures com:

Danys per aigua i trencament de vidres, rètols lluminosos i marbres

Robatori del contingut dins el local, així com diners en efectiu dins i fora de la caixa forta i robatori amb violència a clients i empleats.

Incendi, llamp i explosió.


Responsabilitat civil.

Protecció jurídica.

Assistència al negoci: serralleria urgent, electricitat d'emergència o serveis professionals, entre d'altres.

SegurCaixa Indústria4

És una assegurança que dona cobertura als béns i al patrimoni de petites i mitjanes empreses on es fa una activitat industrial, tant reparació o manipulació com fabricació, així com magatzems (amb activitat o sense).

Ideal per a aquells professionals dedicats al sector agrari, automoció, metalls i no-metalls (fàbrica metal·lúrgica, lampisteria...), alimentació i hostaleria (hotels 4 i 5 estrelles), que vulgueu solucions adaptades al vostre negoci amb les garanties més àmplies.

A més, ofereix avantatges perquè puguis treballar amb total tranquil·litat:

Cobertures i capitals flexibles que s'adeqüen a cada activitat; tant bàsiques com opcionals.

Possibilitat d'utilitzar-se com a garantia en operacions de préstec, incloent-hi una clàusula a favor de l'entitat creditora.

Opció de contractar la cobertura àmplia de danys.

Assegurances de protecció davant tercers

Responsabilitat Civil General

Una assegurança perquè et sentis protegit davant els danys que puguin ocasionar-se a tercers durant l'exercici normal de la teva activitat, ja que comptaràs amb una àmplia cobertura en responsabilitat civil. També et beneficiaràs d'avantatges addicionals com:

  • Cobertura per a treballs realitzats a l'exterior
  • Possibilitat d'elecció entre tres franquícies diferents
  • Opció d'escollir sublímits per víctima diferents: 150.000 € i 300.000 €

Responsabilitat Civil Directius

Sabem que els directius i alts càrrecs assumeixen molta responsabilitat. Per això aquesta assegurança cobreix de les possibles reclamacions efectuades contra alts càrrecs de l'empresa pels danys que ocasioneu a tercers a conseqüència d'un acte incorrecte o una mala decisió. Amb ella, et sentiràs molt més tranquil, ja que no hauràs d'indemnitzar a tercers amb el teu patrimoni personal. A més de sentir-te protegit, et beneficiaràs de molts més avantatges:

  • Retroactivitat il·limitada
  • Cobertura mundial, excepte als Estats Units i el Canadà
  • Flexibilitat en la suma assegurada: des de 300.000 € fins a 3.000.000 €